Tråkig blogg!

Ja, det kan vi ju konstatera, att bloggen är tråkig nu. Men herregud! Jag har inte hunnit att sitta här och blogga. Nu är klockan halv elva på kvällen och barnen sover. Puh, haha!
 
Linnea har vi inskolat denna veckan på förskolan och det har gått över förväntan. På onsdagen sa hon "Hejdå pappa" och så fick vi gå hem! Stora tjejen. Vilka fantastiska pedagoger hon har! Eller heter det fröknar? Förr sa man dagisfröknar. Men det vågar man knappt säga nu. Men all respekt till er som jobbar med barn och gör ett sånt bra jobb! Ni är amazing!
 
Nu skall jag vara tråkig och avsluta här igen! Ha det bra nu!
 
Underbara Skrea Strand! Saknar Falkenberg och mina nära och kära där <3
 

Sluta att döma andra mammor!

Vad är det med oss mammor? Varför i hela friden måste vi hela tiden döma varandra? Det finns väl inte någon(normal) mamma som inte vill sitt barns bästa?! Har ni någon gång sett ett gäng pappor som snackar skit om andra mäns förmåga att vara pappor? Varför är vi kvinnor så bitchiga mot varandra? Man kan inte göra si eller så för det är inte PK...
 
Nu är det inte jag personligen som är drabbad. Men att skriva om en mamma på ett stängt forum som inte har någon möjlighet att förklara sig(om hon nu måste det) tycker jag är fel!
 
Enas systrar! ;-)
 
 
 
 
 
 

Stor i orden, liten på jorden...

Lätt att vara kaxig på nätet och snacka skit, men inte kunna möta min blick på stan... Trodde att du kanske skulle komma fram och be mig om ursäkt... Men inte.... Lilla patetiska människa! Stor i orden, liten på jorden...
 
 
 
 

Ofrivillig bloggpaus!

Jag har legat sjuk i fyra dagar i extrem huvudvärk, hög feber,halsont och illamående. Men skit i det nu, nu är jag tillbaka!
 
Är det någon mer som har märkt att det dykt upp massor av konstiga annonser på facebook? Alltså riktigt sjuka annonser! Det är så att jag nästan funderar på att skita i facebook och då jag ändå facebooknörd! Men jag tycker det har gått för långt. Osmakliga annonser!
 
Hinner inte blogga mera nu!
 
Ha det gött!
 
 

Bitter...

Vad jag avskyr att läsa såna där klämtjäcka citat på facebook när jag vaknar med migrän! När man vet att det ekar tomt i både plånbok och kylskåp! Jag har bara lust att skrika rakt ut att dom kan ta sina förbannade citat och stoppa upp i röven! Oj, hon skrev röven! Får man göra det?! Klart man får! Röven röven röven! RÖÖVEN!! Jag gör det bara för att jag kan!
 
Men ärligt talat. Jag kan bli så trött ibland när folk lägger upp statusar om deras perfekta liv. Okej, säkert en lögn. Men gud vad jag känner att den svenska avundsjukan tar tag i mig då. "Idag överraskade min älskling mig med bio och spa"  "Ikväll är det älsklingen som lagar oxfilé och tar hand om barnen meddans jag ligger här i soffan och njuter av ett glas rödvin(blä). Samt alla dessa jävla kräftskivor folk får gå på. "Idag var vi på en femtioelfte kräftskivan och det var såå lyckat! Tack till våra fina vänner X och Y...
 
Nej, jag är inte bitter för att jag inte har något stort kompisgäng! Jag är inte bitter för att det visar sig att (nästan) ingen jävel ville träffa mig när jag väl åkte till västkusten. Okej, då..Klart som fan jag är bitter och ledsen. Men så är livet. Ibland eller väldigt ofta så tänker jag att i nästa liv så kanske jag får leva det där livet jag önskar. Så händer det inte nu så kommer det i nästa liv.
 
Sen är jag fullt medveten om att man skapar sitt egna öde. Det är det jag tänker på mycket nu. Om två år fyller jag 40 år! Herregud!! Då har jag i allafall bestämt att jag skall vara lycklig! Bort med alla låsaskompisar på facebook. Jag vill ha ett bra jobb, ett blomstrande kärleksliv och ha hälsan! Vi skall trivas där vi bor och barnen skall fortsätta må bra och vara lyckliga. Det tycker inte jag är för mycket begärt.
 
Haha... Jo, men visst!
 

Tindra har ringt presidenten!

Tindra har minsann pratat med både presidenten och kungen i telefon. Dom sa att: Ja, det är bara du som får gilla döskallar, inte Isabelle! Jaha, se där! Isabelle har nämligen tröttnat på prinsessor. Underbart!


När folk skriver det man tänker..

Blev så full i skratt när en facebookvän länkat till denna bloggen:  http://hormonerhemorrojder.com/2013/08/11/2-exempel-som-far-dig-att-tro-att-du-ar-vardelos-som-mamma/ Dom har skrivit precis detta som jag pratade med min man om häromdagen. Så härdanefter skall jag skriva vad jag tänker och tycker. Tror det blir en roligare blogg att läsa också. För mammalivet är verkligen inte speciellt glammigt;-) But i love it! Men ibland har man faktiskt lust att
fly fältet. Speciellt när 10,6 och 3-åringen kör en vi- trotsar- mot -mamma -samtigt -så -hon- blir- tokig dag! Just nu har jag en vild 9 månaders busbebbis som inte vill sitta still. Dessutom måste jag ner i tvättstugan. Ha det gött!
 
Fem av mina godingar <3