Men tjeeena!

Hade nästan glömt av att jag har en blogg igen. Men det är inte så konstigt när man har fullt upp hela dagarna. Lovisa vill krypa omkring hela tiden och utforska världen. Eller krypa och krypa. Hon har ingen klassisk krypstil utan det är en salig blandning av olika stilar. Men framåt tar hon sig. Ser för roligt ut.
 
Natten till torsdag sticker vi till Falkenberg där vi skall bo hos min mamma och hennes man i tre veckor. Jag och barnen som åker ner. Min man skall vara hemma och jobba. Men sista veckan i juli går han på semester och då kommer vi hem igen. Men jag hade inte fixat att sitta här själv varje dag i en månad till. Så detta kommer bli toppenbra!
 
Nu skall det alltså packas för fem barn och så jag! Men jag kommer inte packa ner för mkt. Ullared ligger ju nära... Haha!
 
Ha nu en fantastisk dag!
 
Snart syns vi igen älskade Göteborg!
 
 
 
 
 
 
 

TREVLIG MIDSOMMAR!!

Hoppas ni får en fantastisk dag!!
 
 

Storhandlat!

Då tog man fram samma kom-ihåg-lapp som man använde när man handlade för både jul och påsk! Vi svenskar äter ju nästan samma vid varje högtid! Men nu får vi färskpotatis! Så skippar vi skinkan och gröten och revbenen. Men annars är det ju nästan samma mat! Haha!! Underbart!
 
I morse var det regn. Men nu är det sol och på vädernyheterna såg det ju att bli finast här i Västernorrland! 
 
Nu måste jag sätta fart här! Skall ni ut i trafiken så ta det lugnt och håll avstånd! Sen det självklara: Alkohol/droger och bilkörning hör INTE ihop!!
 
Ha en underbar dag!
 
 

Bloggdesign...

Bli nu inte förvirrade inte kära vänner. Jag försöker bara hitta en gratis bloggdesign från blogg.se som jag trivs med. Just nu känns det som när man står i provrummet på H&M och skall prova en klänning som satt så snyggt på fotomodellen på tv... På en själv blir det nja.. Inte alls samma wowfaktor!
 
För övrigt så går livet upp och livet går ner! Sen går det upp igen! 27 juni sticker jag till Falkenberg med alla barnen och hälsar på släkt och vänner! Jag och svägerskan skall sitta och snacka skit och dricka rosé! Kanske blir en ridtur på mammas pålle också. Sen blir det förhoppningsvis bad på härliga Skrea Strand! Så meddans gubben sliter häcken av sig på jobbet(pratar telefon och dricker kaffe i lugn och ro) så tar jag och kidsen semester. Jag måste komma iväg från det här galna stället!
 
Häromdagen tog jag mig en löprunda på ca 3,4km. Har inte sprungit på typ 1,5 månad. Åh,herregud vad jobbigt det var. Då hade jag ändå med hunden(stoppkloss) som funkade som en ursäkt för min usla tid som jag inte ens tänker skriva upp här. Men jag sprang med vätskebrist i kroppen. Gör inte det! Det blir lätt snurrigt och illamående då...
 
Nu får ni ha en toppendag! Carpe Diem och allt det där!
 
 
 
 

Öroninflammation

Fjärde öroninflammationen på 1,5 månad för Lovisa känns inte bra alls. Efter sommaren skall vi få träffa en öronspecialist. Tycker så synd om henne. Det gör ju så ont. Lillhjärtat! Nu måste vi ut på en promenad. Blir nog att gå ner till stranden. Barnen vill ta sitt första bad. Burr!!
 
Uppdaterar ikväll!
 
 
 

Barnen!

Här kommer en kort presentation av mina fina döttrar!
 
Emelie är min förstfödda. Henne fick jag med min f.d pojkvän som jag var tillsammans med i drygt 4 år. Jag var bara 20 år gammal och olyckskorparna var många som trodde att jag inte skulle fixa detta. På den tiden så fanns ju knappt internet så någon info fanns ju inte att få heller, eller några mammagrupper för unga mammor. Men det gick ju bra ändå. Jag hade ju stöd av både min mamma och mormor. Jag och Emelies pappa gjorde vårat bästa. Tyvärr var jag och Emelies pappa allt för olika som personer så vi valde att gå skilda vägar. Men vi har alltid hållt kontakt då Emelie var hos honom varannan helg uner sin uppväxt. Idag bor hon hos honom.
Jag är jättestolt över Emelie och vi har en jättefin relation <3
 
Felicia föddes efter vi nästan gett upp hoppet om att jag och min man skulle kunna få några gemensamma barn. 4.5 år och två missfall tog det innan vi kunde hålla våran lilla Felicia i våran famn den där vackra novemberdagen 2003. Felicia är lite blyg men börjar bli mer och mer framåt. Hon är en fantastisk storasyster.
 
Tindra väckte uppmärksamhet redan från start. Hon vägde 5230gram när hon föddes och var en rejäl tös! Det var bara att lägga undan dom pyttesmå kläderna och leta fram 62/68 med en gång! Tindra är en framåt, glad tjej som är stark som en oxe och sällan är rädd. 
 
Isabelle föddes på internationella kvinnodagen den 8 mars 2007. Isabelle är en rolig liten tjej som älskar hundar och  varje hund vi möter vill hon hälsa på. Hon älskar verkligen att vara ute och leka och utforska världen. Kanske en blivande äventyrare?
 
Linnea föddes på sommaren DEN 13 JUNI 2010 och äntligen fick jag ett sommarbarn! Så skönt att få bebis på sommaren. Linnea är väldigt blyg och påminner om Felicia i både utseende och sättet. Hon är otroligt mysig och väldigt busig! Till hösten börjar hon förskolan och jag tror det blir toppenbra för henne!
 
Lovisa är då minstingen som inte alls var planerad. Hur gick det där till liksom, haha!! Det var en liten chock när jag blev gravid och det tog faktiskt ett tag innan jag kunde glädja mig åt det. Men vilken glädje och kärlek denna lilla tjej ger varje dag! Hon är född 3 november 2012 och är i skrivande stund sju månader gammal. Det går undan här hemma nu. Hon lär sig nya saker varje dag känns det som.
 
Såja, det var en liten presentation av mina barn!
 
Tindra och Linnea
 
 
 
 
 
 

Tjolahopp!!

Här har ni mig! Mamma till sex barn och alla tjejer! Jag får oftast frågan om alla barnen är mina. Folk brukar ofta stanna mig på stan och ställa frågor. Känns som vi är med i Familjen Annorlunda, bara kamerateamet som fattas! Ibland får jag tyvärr kommentarer om att det är synd om oss som inte har någon pojke. Jo, så säger folk ibland! Men jag kan faktiskt ge svar på tal.Skulle det vara synd om oss som har dessa sex fantastiska mirakel?! Att folk inte skäms! Så många därute som inte ens kan få barn! Så skulle det vara synd om oss som "bara" har döttrar! Skämmes ta mig faan som dom säger här i Norrland!
 
Här tänker jag skriva om mina tankar och funderingar! Skall försöka vara så personlig och ärlig som möjligt. Ni får gärna kommentera och jag kommer svara på era frågor. Dock kommer jag inte acceptera folk som skriver negativa saker anonymt. Finns ingen anledning att lägga energi på såna människor. Livet är för kort för det!
 
Skall försöka fixa någon bloggdesign längre fram. Tills dess får ni stå ut med en här tråkiga designen! Nästa blogginlägg kommer handla om barnen!
 
Kram på er!
 
 En gammal bild från i vintras!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.